tisdag 6 oktober 2009

SommarkänslaTittade igenom bilderna jag tog i somras. Vad jag saknar sommaren. Hösten är ju fin även den med alla sina vackra färger men eftersom det regnade så himla mycket i somras så känner jag att jag skulle behöva lite mer sol nu innan vintern kommer smygande.

På bilden här intill är det midsommarblomster i förgrunden och hela ängen bakom mig är fylld av hundkex, smörblommor, dalklockor med mera. Det var både en syn och doftupplevelse.

Nu har nötskrikorna kommit hit och börjat kalasa på våra plommon. Det är alltid lika trevligt att ha dem runt knutarna. Fast ibland skrämmer de slag på mig med sina skrik - speciellt om man väcks av dem - det hände i morse och jag rusade upp alldeles yrvaken och trodde att något allvarligt hade hänt. Men nej då, de bråkade bara sinsemellan om vem som skulle sitta på vilken gren... :-)

4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. -Härlig bild Solöga!
  Vill passa på å tacka <3 för ditt besök i Dala- Floda! Hoppas att vi får tillfälle snart igen att bjuda ner dig till " Dalarna lustgård". Många värmande kramar till Dig i höstrusket.. ja det regnar och blåser vilt här utanför mitt fönster.. skönt med väggar å tak :)
  Din syster Ursula

  SvaraRadera
 3. Jättefin bild :)Gillar din färg på håret också :)
  Kram till dig :)

  SvaraRadera
 4. Hej Ursula.
  Tack själv, alltid lika trevligt att träffa er alla. Har varit där så många gånger genom åren att det nästan känns som hemma nu :-)
  Kram
  Solöga

  Hej Håkan
  Tack, tack och kram tillbaks
  Solöga

  SvaraRadera